Tetszenek a képeken látható hajak?
2023. jan. 25. 20:44
1/22 anonim válasza:
Nekem nem jön be személy szerint, viszont vannak nők, akiknek nagyon nagyon jól tud állni.
2/22 anonim válasza:
Jól levan vágva,szép az átmenet stb. Szerintem ez leszbiknek való.
3/22 anonim válasza:
Magamon sose tetszene, de vannak nők, akiknek nagyjából jól áll, bár szerintem nagyon nagyon kevés arcformához oké ez a haj.
4/22 anonim válasza:
Nekem nem. 🤷
De biztos van olyan, akin jól áll.
5/22 anonim válasza:
Szerintem túl fiúsak, túlontúl rövidek, katonásak és így valóban leszbi nőkön tudnám én is elképzelni.
Nekem nem tetszik, de a fodrász szépen formára nyírta mindkettő frizurát és van biztos, akinek jól is áll, de igen csekély lehet a számuk!
6/22 anonim válasza:
Nagyon bejönnek ezek a fazonok csak felül legyen kicsit rövidebb és úgy sokkal jobb.
8/22 anonim válasza:
Igen, tetszenek. Azon ritka férfiak (33 vagyok) egyike vagyok, akinek ezek a szokatlanul rövid női hajak bejönnek.
9/22 anonim válasza:
Férfin igen, nőn nem. Ha leszbikus vagy betegség miatt ilyen rövid még a haja akkor rendben.
10/22 anonim válasza:
Pasin lehet, hogy tetszene. Egy lányon egyértelműen nem. Nem túl píszí tudom, de arra gondolnék egyből, hogy leszbikus.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!