Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el holnapra?

Hogyan tüntessem el holnapra?

Figyelt kérdés

Kezd nőni egy pattanás a szám fölé,pontosan a szám vonala mentén.Nagyon csúnya vörös az egész...még nem nyomkodtam ,de már most fáj!Mit tegyek???

16L

2010. okt. 3. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
hát azt még nemtudod eltüntetni.alapozó!korrektor!
2010. okt. 3. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:

a számra???...hát az szép lesz

azért köszi..

amúgymeg egyszer már volt ilyen megvártam míg beérik kinyomtam és kétszer akkora lett a szám mint most és egy hónapba telt mire begyógyult..ezt szeretném most elkerülni.

2010. okt. 3. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

neogranormon kenőcs..igaz ha most nincs olyanod otthon akkor nemtudod bekenni vele, de legközelebbre vegyél gyógyszertárban

másnapra eltünteti

2010. okt. 3. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs neogranormonod most otthon, akkor bekenheted fogkrémmel is, állítólag az is nagyon jól leszárítja, bár Én még nem próbáltam.
2010. okt. 3. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:
sajnos nincs itthon neogranormon...kipróbálom a fogkrémet...köszönöm szépen!(:
2010. okt. 3. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Van a clean&clearnek kis tubusban ilyen átlátszó kenőcse. Direkt a pattanásokra jó, 4 órán belül hat, ha rajtahagyod. Ha nekem valami pati akar kijönni, éjszaka rákenem és visszahúzódik, nem jön ki, ha meg már van pati és arra kenek rá, az is leszárad simán. Én ezt ajánlom neked.
2010. okt. 4. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!