Miért színeződött el a bőröm intim tájékon?
Figyelt kérdés
Alapvetően elég fehér a bőröm az egész testemen viszont a kisajkaimnál konkrétan piros (mindig), a nagyajkaimnál és kivülebb pedig sötétbarnás.
Nekem nagyon nem tetszik ez a kontraszt a világos bőrömhöz képest.
Azon gondoljoztam elkezdek szolizni, hogy annyira ne legyen nagy a különbség.
Mitől alakult ez vajon ki?
Lehet ellene tenni még így utólag?
Férfiak számotokra ez nagyon visszataszító?
2023. jan. 19. 23:44
1/8 anonim válasza:
Teljesen természetes. Intim tájékon rengeteg embernek sötétebbek a dolgok (szerintem többeknek sötét mint akinek nem). Vannak mindenféle krémek meg kezelések amikkel elvileg lehet világosítani. De azért én biztos nem kennék olyan érzékeny helyre valami random netről rendelt képet.
2/8 anonim válasza:
Nehogy szolizással akard eltüntetni.
Biztos vagy benne, hogy nem a gyantázást/borotválást "hálálja" meg így a bőröd?
Ha egészen biztos akarsz lenni a dologban, akkor menj el a nődokihoz, és beszélj vele az aggodalmadról. Ő pontosan el fogja magyarázni, amit az 1-es is írt.
3/8 anonim válasza:
nem visszataszító, nekem kifejezetten tetszik. termèszetes, hogy sötétebb ott.
4/8 A kérdező kommentje:
Mindig borotvát használtam ott, mostanában gondolkodtam el a gyantán. Akkor az sem jó ötlet?
2023. jan. 20. 04:20
5/8 anonim válasza:
Ez egy természetes dolog. Intim részen normális ha bebarnul, nem a borotva vagy a gyanta okozza...
6/8 anonim válasza:
10-ből,úgy 8 nőnek sötétebb a bőre intim tájékon...
7/8 anonim válasza:
Nekem is jóval sötétebbek a szeméremajkaim, szerintem ez természetes.
8/8 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, nekem is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!