Szerintetek megéri teljesen levágatni a hajam?
Már 1 ideje azon gondolkozom hogy rövid fazont vágatok a fodrásznál , a teljesen tüsi is megfordult a fejemben .
Amikor mondtam a fodrászomnak ő ellenezte , és azt mondta hogy gondolkozzak még rajta .Természetes vörös hullámos hajam van , de már szeretnék változtatni . Annyira kísért a dolog mindig is ki akartam próbálni .Nem a teljesen kopaszon hanem a tüsin gondolkozom ,és mintát szeretnék bele .Van valakinek esetleg ilyen haja aki esetleg megmutatná hogy hogy áll?Esetleg valamilyen minta ami jól nézett ki a rövid hajba festve?Megéri?Mennyi idő míg vissza nő ha nem tetszik? 19L
Én 3 milisre vágtam le, tök rossz állapotban volt már, szét volt szőkítve meg minden. Egyáltalán nem bántam meg, és szerintem jól áll.
Mondjuk tegyük hozzá hogy én elég alternatív stílust képviselek, és rég megszoktam azt is hogy folyton bámulnak :)
Mikor még festettem megtanultam, hogy nekem havonta 1,5 cm-t nő a hajam, kb ez is az átlag. 18L
#5 😂 és ezt tapasztalatból mondod, mert rövid hajú lány vagy, vagy csak neked személy szerint nem tetszik?
#3 vagyok, és elárulom, hogy semmilyen hátrányom nincs, így is tapadnak rám a srácok. Sőt, így sokkal feltűnőbb vagyok.
Aki szép, az mindenhogy szép :) Persze egy csúnyácska lány összhatásán sokat javíthat egy szép hajkorona, de egy szép arcú lányon nem ront a hiánya.
Nekem korábban lapockáig ért a hajam, amit ősszel levágattam 5 mm-esre, és ilyen mintákat festettem bele: [link]
Azóta is ilyen. Imádom így a hajamat! Csak biztatni tudlak, hogy te is vállald be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!