Hogy mossam meg a hajam tényleg jól, hogy ne maradjon korpás?
Egyrészt ki lehet próbálni a glikolsavas vagy szalicilsavas hamlasztokat(inkey listnek van mindkét terméke, ordinarybol meg a 7%-os glikolsav toner jó erre).
A másik, hogy első samponozasnal rajta hagyod a sampont, mintha dunsztolnad. Pár perc után meg lemosod és jöhet a második kör sampon.
Próbáld ki a detergens szulfurátum sampont. Gyogyszertárban kapható, kb 600-700 ft.
Nekem anno a gyerekorvosom ajánlotta, azóta csak azt használom ha korpás a fejbőröm.
Kúra szerűen kell használni.
Én egy alkalommal 2x mosok hajat. Először egy sima samponnal amit le mosok rögtön, aztán a detergensel, amit fent hagyok 10-15 percig és utána lemosom.
Van akik szerint kicsit kellemetlen szagu. Fura kénes illata van, nekem amúgy tetszik. Szoktam utána csak a hajvégeimre balzsamot használniy az el is veszi ezt a " kénes szagot".
Szerintem egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!