Korpás szeborrea arc bőröm van milyen kapszula vagy tablettát tudnék venni vagy feliratni orvossal ?
Attól függ, hogy mi a problémád a bortipusoddal.
Első körben sajatitsd el a helyes bőrápolást. Ez manapság a tudatos bőrápolást jelenti, rengeteg oldalon tudsz erről olvasni illetve vannak fb csoportok és insta oldalak is amik ezzel a témával foglalkoznak.
Legfontosabb, hogy mielőtt vásárolsz tájékozódj, olvass a témában.
Nekem speciel ugyan ilyen a bőröm és sok terméket próbáltam, de költséghatékonyság miatt már nem veszek össze mindent is.
2 lemosóm van(olajos és vizesbazisu)
1 hidratáló krém
1 fényvédő
Szerumokbol meg nagyon szeretem a savakat(aha-gyengébb és erősebb is, illetve bha is van), retinal, peptid, c- vitamin és hialuronsav van.
Ezekkel én úgy látom, hogy magához képest gyönyörű a bőröm.
Csináld a rutint jövő ilyenkorig(pár hónapig alaprutin és utána egyesével bevezeted a hatoanyagokat) és ha nem történik változás akkor esetleg tretionin kúrát kérhetsz a bőrgyógyásztól. Viszont amellett meg kell a fényvédő mindenképpen. Ezért javaslom, hogy először inkább a rutint próbáld esetleg ha durván pattanásos vagy akkor gasztroenterologushoz is elmehetsz addig.
Szóval a gyógyszer legyen a legutolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!