Mivel szedjem le a péniszem törzséről a szőrt? (Nekem ott is nő) Borotválval nem akarom
#6: Ez a babona már sosem fog kikopni?
Az összes testszőrünk, legyen az haj, szemöldök, vagy fanszőrzet, ugyanabból az anyagból áll és ugyanolyan a felépítése, következésképpen ugyanazok a fizikai és biológiai törvények érvényesek rájuk. Ha egy halott szaruszálat a bőr felszíne felett elvágnak, akkor miért érezné úgy a szervezet, hogy neki meg kéne erősíteni annak a szálnak a szerkezetét? Ha ez a babona igaz lenne, akkor a kopaszodó férfiaknak csal el kellene kezdeniük borotválni a fejüket, és hamarosan újra dús hajkoronával büszkélkedhetnének. Több szőrtüsződ pláne nem fog kinőni, tehát a sűrűsödést is el lehet felejteni.
Talán az idősebb férfiak keményebb borostájából ered ez a tévhit, de annak hormonális okai vannak, nem pedig a borotválás.
A törzse nekem is szőrös. Borotválom, de valahogy nem jön le. A szőrtelenítő krémekről azt hallottam, hogy az lemarja, vagy leégeti a szőrt. Egy bizonyos ideig kell rajtahagyni, ha tovább marad rajta, akkor a bőrt is megégeti.
Nem tény, csak ilyet hallottam. Javítsanak ki ha tévedek.
8#
Akkor miért lesz sűrűbb az arc szőrzet ha tiniként borotválkozik valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!