Ha hétfő reggel mostam hajat és szerdára már zsíros az még normális vagy már gyorsan zsírosodó hajnak számít?
Én azt vettem észre, ha fodrász mossa, akkor tovább bírja.
Biztos nem mindegy a sampon márkája sem, alapból árulnak gyorsan zsírosodó hajra külön, gyógynövényekkel dúsítva, stb.
Figyelj arra, hogy a sampont jól mosd ki a hajadból - egyszer olvastam, hogy ez is zsírosíthatja.
Balzsamot, különböző kenceficéket nem használok, mert hiába van rajta, hogy normál, engem nagyon zsírosít.
Viszont nekem alapból nagyon zsíros a bőröm is, nem nőttem ki ezt a tinikori dolgot, túlzott faggyú működésem van, úgyhogy ezekre tudok gondolni, emiatt kell nekem is 2 naponta mosni.
Egy időben próbáltam kitolni a hajmosást, de 2-3 hónap elteltével sem tapasztaltam jobbat.
Ami még segít veszmegoldaskent, hogy hintőporozom a hajtövem (vigyázva arra, hogy ne keltsen ősz hatást), így plusz 1-2 napot még ki tudok vele húzni mosás nélkül (általában összefogom már ilyenkor, de abszolút nem látni, olyan mintha frissen mosott lenne.)
Esetleg kérd ki fodrász/bőrgyógyász segítségét, hogy tudnak-e ajánlani valamit, mert a 2 nap valóban gyorsan zsírosodónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!