Mit lehet tenni gyorsan zsírosodó haj ellen, ha már mindent is kipróbáltam?
Több, mint 3 éve elhatároztam, hogy teszek a hajam egészségéért.
Akkoriban minden másnap mostam hajat, amit pár hét alatt heti egy alkalomra csökkentettem (gyakran több napig is elhúzom). Ez volt az, amit mindenki mondott, hogy majd segíteni fog a gondomon. Egyértelműen nem így lett^^'
Azóta az évek alatt kipróbáltam a drágábbnál drágább samponokat, balzsamokat, hajpakolásokat és házi kotyvalékokat. A hőt is elhagytam hónapokig. Amit csak ajánlottak az emberek, vagy találtam blogokon, stb. Bőrgyőgyásznál is voltam, hátha nálam van a baj, de semmi problémát nem talált. Új, általam még nem próbált tanáccsal sem tudott szolgálni.
Ha megmosom a hajam, nagyjából 24 órán át (inkább kevesebb) mondható tisztának, utána láthatóan zsírosodik, lelapul.
Szóval a kérdésem arra is vonatkozik, hogy van olyan eset, ahol nincs megoldás? Szimplán csak könnyen zsírosodik valaki haja? Ha igen...inkább visszatérek a többszöri hajmosáshoz. Több "jó hajnap" érdekében^^'
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sajnos én is így vagyok vele … viszont nekem elég torturas heti 3 hajmosas is a száraz sampon alap kellekem a fürdőben és ezzel így egész jól el vagyok ! Nyáron háti 2 hajmosas ősszel/ télen viszont heti 1 is elég !
Kipróbáltam minden fele kencet … sampont Balzsamot ugyanúgy zsírosodott! Feladtam ! Marad a száraz sampon plusz a heti 1-2 hajmosas !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!