Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nők között van itt olyan,...

Nők között van itt olyan, akinek gombafrizurája van?

Figyelt kérdés
Külföldön elvétve látok csajokat gombahajjal.

2023. jan. 10. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%

Két lányom van, 6 és 8 évesek. Mindkettőjüknek gombahaja van. 3 mm-esre van felnyírva nekik, és minta van bele vágva.

Felül fülig ér a hajuk, viszont a frufrujuk rövidebb, csak a homlokuk közepéig ér.

2023. jan. 25. 23:09
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes frizura de szerintem szép ha illik az arcukhoz. Ok akartak vagy te? Ki csinálja nekik 11es?
2023. jan. 26. 01:48
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

12-es: 11-es vagyok. Én akartam, de aztán nekik is megtetszett. Fodrász csinálja. 3 éve lett először gombahajuk, előtte a nagyobbik lányomnak hátközépig ért a haja, a kisebbiknek pedig vállig. Első alkalommal még nem volt minta nyírva a hajuk felnyírt részébe, és a frufrujuk sem volt rövidebb, mint a felül lévő hajuk többi része.

Aztán miután először lett gombahajuk, kitaláltam, hogy csinos lenne, ha a tarkójukon, a felnyírt részbe minták lennének nyírva nullás géppel, és amikor legközelebb vittem őket fodrászhoz, akkor meg is csináltattam nekik. Azóta minden alkalommal nyíratok bele mintát.

A következő alkalommal sokáig hanyagoltuk a fodrászt, aztán már eléggé a szemükbe lógott a hajuk. Akkor kitaláltam, hogy a frufrujukat rövidebbre vágatom nekik, majd mikor végre eljutottunk a fodrászhoz, akkor rövidebbre vágattam a frufrujukat. Azóta is mindig ilyenre vágatom.

Egyrészt így legközelebb nem fog a szemükbe lógni a hajuk, emellett így mégcsinosabb lett a frizurájuk.

Nekik is tetszik így a hajuk, ezért szerencsére nem mondták, hogy változtatni szeretnének rajta.

2023. jan. 26. 08:30
 14/30 A kérdező kommentje:

#11-es.

Ez kamuszagú válasz, nem tudom a többiek, hogy vannak vele.

2023. jan. 26. 20:54
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátnőmnek van gombahaja. Nekem tetszett, és szerintem jól is áll neki. A szakításunk után 2 hónappal talált más fiút, szóval láthatóan nem okoz problémát a haja a párkeresésben. :)
2023. jan. 26. 23:35
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég lenyírattam teljesen kopaszra, de előtte sokáig volt hasonló frizurám :) 32N
2023. jan. 30. 20:05
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gombahajam van. Hátul nullásra van felnyírva.

A barátom mondta, hogy tetszik neki, és az ő kedvéért vágattam le, és szintén az ő kedvéért befestettem szőkére. Előtte lapockáig ért a hajam, és világosbarna volt.

2023. jan. 31. 22:47
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmi hajam van, de nem teljesen gombafrizura. Nagyjából a fülem közepéig ér a hajam, viszont van frufrum, ami a szemöldökömig ér. A tarkómon fel van nyírva a hajam 5 mm-esre.

A színe világosbarnáról sötétvörösre van festve.

2023. febr. 5. 22:51
 19/30 A kérdező kommentje:

Vagány, jól nézhet ki!!!

2023. febr. 5. 22:59
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: 18-as vagyok. Nekem is tetszik. Bár teljesen nem lehet összekötni, azért igyekszem variálni, amennyire lehet. A tetejét néha összefogom, amennyire tudom. Emellett szoktam fonatokat is csinálni oldalra és hátulra. Nem túl hosszúak, de azért feldobják a hajamat.

Tegnap voltam fodrásznál. Rózsaszín melírcsíkokat festettem a hajamba, az alapszíne maradt sötétvörös. A fazonján annyit változtattam, hogy úgy vágattam a frufrumat, hogy a két szélét kicsit hosszabbra vágattam, ferdén vágva. Így van egy kis átmenet benne.

2023. febr. 10. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!