Nők között van itt olyan, akinek gombafrizurája van?
Figyelt kérdés
Külföldön elvétve látok csajokat gombahajjal.2023. jan. 10. 19:04
1/30 A kérdező kommentje:
2023. jan. 10. 19:07
2/30 anonim válasza:
Nagyon ritka. Egy kollégámnak van hasonló frizurája. Noveremnek volt még ilyesmi 10+ évvel ezelőtt, de azóta is rövid hajat visel.
3/30 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen frizurat szeretnél kérdező csináltasd meg
4/30 anonim válasza:
ez szerintem nagyon szexi meg akinek jól áll annak nagyon jól áll :) én nő vagyok és már elgondolkodtam azon hogy ilyen hajat vágatok magamnak.
5/30 anonim válasza:
Hasonló, csak körben teljesen kopaszra van felnyírva, valamennyire még a hosszabb haj alatt is.
6/30 A kérdező kommentje:
#5-ös!
Meddig ér le a hosszabb haj, a füled tetejéig vagy az alá?
2023. jan. 11. 22:03
7/30 anonim válasza:
A fülem tetejéig és a szemem vonaláig, kb. mint a képen.
8/30 A kérdező kommentje:
#7 Tök jó!
Mióta ilyen a hajad? Gyakran mész vele fodrászhoz?
2023. jan. 11. 22:26
9/30 anonim válasza:
Nekem gombafrizurám van. A tarkómnál és a pajeszomnál 5 mm-esre van nyírva a hajam, felül pedig hosszabb. A felnyírt rész barnára van festve, felül a hosszabb rész pedig szőkére.
10/30 anonim válasza:
5/7. vagyok. 2-3 hetente muszáj menni vele, mert nem szeretem, ha már nagyon benőtte a haj. Pont ma voltam, és teljesen simára borotváltattam a felnyírt részt. Imádom így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!