Milyen természetes kencéket használtok arcra?
Egy kicsit kevered a fogalmakat - attól, hogy valamiben nincs parfüm, még nem lesz “természetes”.
Én csak ilyen irritációmentes termékeket használok, mert borzasztó érzékeny a bőröm. A CeraVe termékei nagyon beváltak, főleg a hydrating lotion, de nyárra az spf mentes arckrém is. Ezenkívül a lemosóit is nagyon tudom ajánlani, én a cream-to-foam-ot szoktam használni, és egy álom.
Van csomó “irritációmentes” termék, mint a Balea Med, ezt sokan ajánlják - de nem tudom, mi van az én bőrömmel, mert engem konkrétan semmi nem csípett és irritált annyira, mint ezek. :D
Olajos lemosónak az Elyn’s Lab lemosóját, vizes lemosónak a Jelly Jokert szoktam használni. Szérumok közül nekem a Geek&Gorgeous szérumjai váltak be, leginkább a HA Light, az azelainsav és a szalicilsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!