Ki milyen epilátor használ?
Most szeretnék vásárolni. Elég erős szőrzettel rendelkezek, aki ilyen cipőben jár mint én, milyen epilátort használ?
10-20ezer körül keresek
Köszönöm
17/L
Nekem Braun 1370-em van azt hiszem. Elég egyszerű, szimpla vezetékes, 1 fokozat, 20 csipesz. Egyszerű, de tökéletesen teszi a dolgát. Előtte egy hasonló árkategóriájú Philipsem volt, csak annak 6-7 év után bedöglött a kábele.
Szerintem azt fontos eldöntened, hogy számodra mi a prioritás. Jó a vezetékes epilátor, vagy akkumulátorosat (esetleg elemeset szeretnél)? Akkor vannak olyan epilátorok, amiben van pl. beépített fény (megvilágítás, hogy jobban láthasd a szőrszálakat), vagy esetleg vízállóak, stb. Szóval ezt neked kell eldöntened. Illetve szerintem az egyik legjelentősebb az a csipesz szám. Egy átlagos epilátor 20 csipeszes, de lehet kapni több csipeszes verziókat is, ami ugye azt jelenti, hogy gyorsabb lesz maga a szőrtelenítési folyamat. VISZONT, a több csipeszes drágább is nyilván. Pl. Remingtonnak van az EP7300-a, ami 40 csipeszes, 17 ezer kb.
Amúgy nekem 20 csipeszes van, és az rendben van, szerintem az sem lassú, szóval szerintem ha pl. így kitudnál fogni egy 10 ezres epilátort, akkor nem éri meg csak a csipesz miatt még pluszba 7-8 ezret kiadni. DE, ez a saját döntésed.
Ha neked jó a 20 csipeszes, szimpla vezetékes, akkor bátran ajánlom akár a legolcsóbb Braun vagy Philips epilátort. Az olcsóbbak is rendben vannak.
Én se vennék epilátort, két barátnőm is IPL gépezik, gyönyörű sima, szőrtelen a bőrük. Még egy kicsit gyűjteni kell hozzá és megrendelem magamnak.
18L
Aki IPL-t használ, hogyan tudja szépen egymás mellé villantani, amikor a következő sor következik?
Mivel nem látszik a sáv ahol villantottál, ezért honnan tudod, hogy nem hagysz ki pár centis sávot, vagy esetleg duplán villantasz egy sávot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!