Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használ valaki Braun epilátort...

Használ valaki Braun epilátort? Abból is Silk Epil 9-et? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni epilátort és a Braun márkában gondolkodom. A legújabb kínálatuk ez a 9. széria, amiben már valami újabb technológia van a csipeszek terén. Használ valaki ilyet? A pénz nem gond, ha ez tényleg jobb, mint a Silk Epil 7.

2015. jún. 23. 03:53
 1/3 anonim ***** válasza:

7-est használtál már? Nekem az van. Most megnéztem ezt a 9-est, de még ingyen se váltanék.

A csipesztechnológia ránézésre ugyanaz, mindkettő 0,5 mm-s szálak eltávolítását ígéri, a különbség, hogy az egyiket Close Grip-nek, a másikat Micro Grip-nek nevezték.

A 40 %-kal szélesebb fej pedig inkább negatívumnak tűnik miután nekem még a 7-es is túl széles bizonyos területekhez (bikinivonal).

2015. jún. 23. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Én minden nap használom az én SAJÁT epimet. Egyszerűen imádom. Még csk 12 vok de azért szörős vok szval kell. am te is szörős vagy?
2015. aug. 15. 02:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Braun Silk-épil9-et kaptam 2hete ajándékba..nem használom..nem azért mert nem jó vagy valami,de nekem fájdalmas,1x probáltam kivörösödtem emg viszkettem is utána
2016. júl. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!