Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette XXL jégszőke? Kinek...

Palette XXL jégszőke? Kinek vált be? Nem sárgás?

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

a szőkét nem próbáltam, hanem a barnát...

full fekete lett tőle a hajam, és két mosás után "kibarnult"...

tudom, ez nem pontos válasz a kérdésedre...csak egy tapasztalat az XXL-ről..

2008. dec. 26. 18:15
 2/11 A kérdező kommentje:
hm..köszi a választ!
2008. dec. 26. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem tudom milyen szinű a hajad, tudod ettől is függ. nekem a természetes hajam sötét barna, kipróbáltam már a jégszőkét is, a töve lett csak sárgás, de pár hamvasító samponos hajmosás után türhető lett. de teljesen eltér attól, mint ami a dobozon van, legalábbis nekem..:(
2008. dec. 26. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sötétbarna, nekem szép világos lett.

Egyébként rá van írva hogy 7-8 árnyalatot világosít. És hátul középbarnáig van a jelölés, szóval ha tényleg kicsit sárga, Schauma hamvasító samponnal kell hajatmosni addig, amíg szép nem lesz az eredmény.

2008. dec. 26. 20:05
 5/11 A kérdező kommentje:
nekem hamvasszőkére van festve a hajam!
2008. dec. 27. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
a 01es árnyalat kifejezetten sárga. vegyél hamvasito sampont, vagy kérd meg a fodrászod hogy hamvasitsa, különben durván ananász szine van. szóval konkrétan sárga hajam volt ameddig a fodrászom meg nem látta:D
2008. dec. 29. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem speciel majdnem fekete az alaphajszínem és egeszen fél évvel ezelöttig mindig csak fodrász tudta befesteni Nem sárga tövűre..már az xxl jégszőkét használom otthonilag és mondhatom hibátlan..mivel tényleg szinte fekete az eredetim igy elötte 4-6 arnyalatot vilagositoval(szinten xxl, csak az kimondottan szökitö)festem , aztan rá a jégszöke 1 dobozzal:)
2009. ápr. 11. 16:00
 8/11 A kérdező kommentje:
nekem most lett befestve,vagyis kiszőkítve az xxl platina szőkítővel és fehér,aminek nagyon örülök:)
2009. ápr. 12. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Az tök jó!! :D
2009. júl. 26. 22:44
 10/11 anonim válasza:
Én már évek óta jégszőke hajfestéket használok és nagyon szeretem. Alapból világosbarna a hajam, most olyan mint egy tündének a gyűrűk urából. Nekem nem lett tőle sárga hajam, sőt az embereknek gyakran azt hiszik, hogy ez az eredeti hajszínem
2010. jún. 5. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!