Miért füstöl a hajam, ha vasalom?
Figyelt kérdés
Remington kerámia+teflonom van. Gyenge a hajam, de csak a legnagyobb fokozaton vasal szépen.
És mitől függ, hogy milyen hőfokra kell állítani?
2008. dec. 26. 11:35
1/5 anonim válasza:
Nekem is gőzölög ha vasalom nemtudom miért:D
2/5 anonim válasza:
Attól, h milyen a hajad. Valószínűleg egy erős szálú, kicsit hullámos össze-vissza álló hajat 200 fokon kell vasalni, h szép egyenes legyen. Nekem alapból egyenes a hajam, vasalni kisebb hőfokon szoktam ha viszont göndöríteni akarom akkor 180-200 fok a legoptimálisabb!
3/5 anonim válasza:
Mivel a hajad is tartalmaz nedvességet, és a melegtől elkezd "párologni" miközben vasalod, ezért gőzöl. Emiatt száraz a hajad, ha vasalod.
5/5 anonim válasza:
Vagy ha ráfújod azt a hővédő spray-t amitől egyértelműen nedves lesz (amit egyébként én sose használok, még sincs semmi baja a hajamnak, pedig már jó ideje vasalom) a forró hő hatására elkezd párologni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!