Hogyan lehet loknis, enyhén hullámos hajam hajvasaló nélkül?
Figyelt kérdés
Gyors, házilag elkészíthető módszert keresek.2022. dec. 8. 20:11
11/13 A kérdező kommentje:
Zoknival próbáltam de nem sikerült. Valaki tudja hogyan lehetne? Félhosszú, egyenes hajam van.
2022. dec. 9. 19:34
12/13 anonim válasza:
Hát igazából nehéz elmagyarázni de kis millió ilyen videó van, nézz meg párat
13/13 anonim válasza:
#8 kipróbáltam a haj göndörítő szert, egyelőre csak annyit tudok megállapítani, hogy utána körkefével beszárítva a hajat még rosszabb lesz. Kevésbé göndörödött a hajam, viszont ragacsos lett, ami miatt időnként beleragadt a kefe. De rá is van írva, hogy diffúzorral kell utána szárítani, csak az nekem jelenleg nincs. Vagy hagyni kell magától száradni, azt csak nyáron próbálom majd ki. De haj szálkásodás ellen nem rossz. Elsősorban arra vettem.
Schwarzkopf osis + a márka, ha valaki szeretne vele kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!