Hogyan lehet loknis, enyhén hullámos hajam hajvasaló nélkül?
Figyelt kérdés
Gyors, házilag elkészíthető módszert keresek.2022. dec. 8. 20:11
1/13 anonim válasza:
Körkefével beszáríthatod, de legalább 1-2 percig kell hagyni minden fürtöt becsavarva. Érdemes több körkefét használni, és kicsit benne hagyni. Ezen kívül létezik haj göndörítő szer. Épp ma vettem, de még nem próbáltam ki, úgyhogy nem tudok beszámolni róla. Az eladó szerint csak rá kell kenni a hajra hajmosás után, és hagyni, hogy magától száradjon.
2/13 anonim válasza:
Ami nekem bevált az a nagy méretű hajcsavaró, illetve a laza konty (vagy vannak ilyen hajgöndörítő “rudak” meg kendőt is szoktak használni, amire feltekerik a hajat, de ezt még nem próbáltam). Én száraz vagy enyhén nedves hajjal szoktam feltekerve/kontyban hagyni egy éjszakára és ilyen laza hullámokat eredményez.
3/13 anonim válasza:
Nagy átmérőjű hajcsavaró. Az első által írt göndörítő cuccoktól az egyenes haj soha nem fog begöndörödni. Azok arra valók, hogy a már eleve hullámosat kicsit jobban felhúzzák.
4/13 anonim válasza:
Vannak olyan videók ahol zokniba csavarják a hajat, nem hosszú idő és tényleg szép loknis lesz. A másik hogy olyan hajápolási termékeket használsz ami hullámos vagy göndör hajra van. Illetve ha difuzorral szárítasz hajat
5/13 anonim válasza:
1-es vagyok, nekem valóban alapból kicsit hullámos a hajam. Ezek szerint akinek egyenes a haja, azoknak nem biztos, hogy megfelelőek a módszerek, amiket javasoltam.
6/13 anonim válasza:
Hajvasalóval hogy a búbánatban lenne loknis hajad már eleve, amikor az pont hogy szögegyenes hajat csinál?
7/13 anonim válasza:
Hajvasaloval is lehet hullámos hajat csinalni nézz meg róla videókat.
8/13 anonim válasza:
1 olyat én is vettem, igaz ez hab, de csak az alapból hullámos vagy göndör hajon látszik, a szögegyenes hajammal semmi jót sem csinált :( esetleg ha használt és megírnád a márkát majd :)
9/13 Noren1989 válasza:
#4essel értek egyet. A múltkor egy extrém hosszú hajú csajszival néztem meg ezt a zoknisdolgot...a végeredmény nagyon hercig volt.
10/13 NTBS válasza:
Hajcsavaró, vagy zokni. Ami van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!