Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » The Ordinary AHA BHA hámlasztó...

The Ordinary AHA BHA hámlasztó után kenhetek fel simán hialuron szérumot, vagy mindenképpen kell utána hidratáló? Hidratáló arckrémem nincs itthon most

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Kenhetsz
2022. dec. 5. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Hidratalo mindenkeppen kell szerintem. Most ha kimarad 1-2 nap, nem gaz,de hosszutavon kell.

En is hasznalok hialuront, hamlasztot, de nekem ez igy keves, erzem a boromon, hogy kell neki a hidratalas. Es hozzatennem, normal, inkabb zsiros a bortipusom, tehat meg csak nem is szaraz.

2022. dec. 7. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A hialutonra is kell hidratáló.
2022. dec. 7. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Most hialuronnal használtam, így se volt rossz, többet használtam belőle, de fogok venni hidratálót, köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 7. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!