Műkörömmodell Darabos Évinél? Voltál már? Be szokták fejezni a diákok mind a 10 körmötöket?
"Itt is 3-4 órás körömépítésre számíthatsz, ahol annak ellenére, hogy a diákok még kezdők, szaktanári felügyelet mellett dolgoznak, így nem kell félni a maradandó károsodástól és el kell fogadd, hogy a tanfolyamon az éppen aktuális technikát gyakoroljuk és!!!!!!!!!! nem feltétlenül fog a tanfolyami idő alatt mind a 10 körmöd elkészülni."!!!!!!!!!!!!
Ez történt már meg valakivel?
Darabos Évinél még nem voltam, de másnál igen. Crystal Nails tanfolyamon az utolsó vizsgájukon csinálta egy nő a körmöm és mit ne mondjak, borzalom volt. Csodálkoztam is, hogy így engedik őket ezután dolgozni. Ráadásul azért a crystal nails elég színvonalas a műköröm szakmában.
Az egy dolog, hogy nekem se lett kész mind a 10 körmöm (pedig vagy 4 órát ültem ott), de szétreszelte az ujjaimat, véresre. Egyik ujjamon porcelán volt, másikon zselés köröm. Meg volt amelyik kocka alakú volt, volt amelyik hegyes:D Én csak azért mentem el, mert a csajnak nem volt embere aki elment volna modellnek, így én mentem, de megbántam.
Az oktatásokon adott anyagot vesznek.
Adott hosszt kell csináljanak, ez a körömágy fele kell, hogy legyen.
Hegyes nem is lehet!
Vizsgákon egyik kéz manikűr másik húzott tétel alapján, adott anyaggal építés.
Így a korrekt a tanulótól,m vizsgázótól, ha már előre tudja, hogy felemás lesz, vagy lehet nem lesz kész erre felhívni a figyelmet, valamint otthon utánna befejezni.
Ezt úgyis szokták megoldani, ha órán pl csak 1 kézen dolgoznak, hogy két tanuló csinál 1 modellt természetesen előre ezt megbeszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!