Lányok, ti mivel ápoljátok a kézfejeteket ill. körmötöket?
Helló!
Elég száraz a kézfejem:S Használok rá száraz bőr elleni testápolót,és kézkrémet is,amig rajta van minden oké,de utána megint:S
Valami otthoni praktika? És a szép körömért valami?És h lehet elérni,hogy gyorsabban nő-jön a körmöm?
Előre is köszi!
Körömvirág kézkrém.( körmökre is jÓ )
Aloe Vera-s kézkrém is van az is nagyon jó
Én az avon glicerines kézkrémét használom,azert jo mert kézmosás után is érzem még a hatásást,de jo az anakonda tégelyes kézkrémje is.
Éjszakára kend be jo vastagon és huzz rá pamutkesztyüt az avonban az is van.Vannak jo körömolajok,körömerösitök stb azt ia avonost ajánlom(olcso és jo minöségü).Ha citromlével attörölgeted a körmeid szép fehérek lesznek.
Neutrogena+ atlatszo koromlakk.
Nekem nem vallt be semmi mas. A kormom meg egyszeruen annyira matt es barazdalt-hiaba szedek vitamint es eszem kilo szamra a gyumolcsot,zoldseget.
De a dm-ben van ilyen koromerosito kapszula, probald ki, hatha neked bejon.
köszi:)
oké kipróbálom,most egy csomó dolgok kipróbáltam,van aminek van hatása,de sok alig ér vmit:S
még 1×köszke:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!