Ha a platina szőke hajam vissza festem barnára akkor egészségesebb lesz?
A szokites miatt mindenkinek letorik a haja. Marilyn Monroe is ezert volt rovidhaju szerintem.
Vannak szep hosszu szoke igazi haj hajpotlasok ,de az meg megkopaszit,ha csatolod. Ha boilleszteted,letorik a hajad meg nem no. Ezt lattam egy baratnomen.
Szerintem egyszeruen hagyd lenoni. Ugyis divatos a lenott ketszinu haj. A veget sheavajjal kend be mosas elott illetve mosas utan hagyj rajta oliva olajat. Attol osszeall,de hidratalja. Fujjos flakonba keverj viz es olivaolajat. Igy ha megtalalod az aranyt,nem nehezul annyira el a hajad.
Először kenj rá egy voros színt, hogy vissza pigmentáld, utána egy barna árnyalat mehet rá.
Azért fontos a visszapigmentálás, mert különben zöldes színű lehet a hajad.
Tapintásra állagára és kinézetre is egeszsegesebbnek fog tűnni a hajad, de amit egyszer szokitettek, arra nagyon kell vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!