Valtsak fodraszt vagy ne?
Sziasztok.
A varos egyik legjobb szalonjaba jarok, gyonyoru szep, jo helyen, elit, mesterfodraszokkal
Kb 3 eve jarok oda, a hajmosas maga a mennyorszag, kedvesek es ami a legfontosabb: nem kopassza meg a hajam, tenyleg annyit vag amennyit kerek, egy mm-rel sem tobbet…. Viszont kb8 honapja jeleztem hogy mashogy fesse a hajam, nagyon ki van kopva a vege akkor is ha frissen jovok onnan. Sajnos nem tudta maskepp, azota is ilyen.
Neztem egy masik fodraszt, azt mondta valoszinu meg tudja csinalni.
Viszont felek tole, mert eddig mindegyik fodrasz ugy lenyirta a hajam (anelkul h kertem volna) hogy most nott meg 5 ev utan.
Nem is olyan szep a szalon, de kedves.
Szerintetek? Tudom hulyen hangzik, de felel valtani mert volt hogy rafaztam
Nagyon szepen koszonom az epito jellegu hozzaszolasokat
Max a festést csináltatnám meg az új helyen. Nekem is mindig többet vágtak a fodrászok a kelleténél, "elit helyen" is.
Én a vágást egy férfi fodrászatban intézem. Soha egy centivel se vágott a pasi többet. 1500 ft és nem viszi bele a saját elképzeléseit, mint egy nő.
De nekem mindig annyit vagott a fodrasz, akihez evek ota jarok, amennyit kertem. Mellette nott vissza a hajam.
A problema a festessel van, friss festes utan is olyan kopottas, ombre a vege, azert nem 2ft a fodraszat hanem 20-on feluli
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!