Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövekedésnél viszkethet a...

Hajnövekedésnél viszkethet a fej bőr?

Figyelt kérdés

Hajnövekedésnél viszkethet a fejbőr?

Egy pár hónapja hullott nagyon a hajam , voltam bőrgyógyásznál és irt fel rá nekem olyan amivel minden este be kellet kenni, azóta már nem hullik ,és nem használom mert el fogyott! észre vettem hogy apróbb hajak állnak ki a fejem tetején olyan gyorsan nő, viszkethet attól így hogy nő a haj?

ma 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Nem, a kérdés hülyeség.

Esetleg az a szer, amit kaptál, okozhat viszketést, de a hajnövekedés semmi esetben sem.

ma 10:36
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem, ellenben allergiás reakciód simán lehet.
ma 11:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a hajhullás csökkentő okozná mivel már 2 hónapja nem használom! Lehetséges hogy a rozmaring víztől , vagy a sampontól! Azért kérdeztem itt rá mert hallottam hogy ha túlságosan gyorsan nő a haj akkor valamilyen formában viszkethet a fej bőr
ma 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!