Hogyan érdemes IPL villanófényes szőrtelenítőt választani?
Én nem csak a lumeakat neztem, hanem más márkát is. Én végül deess ipl-t vettem 90 ezerért. Korlátlan villanás, 13J energia leadás és 3 különböző fej(ipl, akne és rejuvenacios fej).
Azért ezzel is kitartonak kell lenni, nekem 3 hónap után tűnt fel, hogy elkezdett használni.
A legfontosabb az, hogy milyen színű a szőrzeted. Csakis a feketére hat, a barnára alig, a szőkére semennyire.
A lumea jó gép, azt hiszem 6J az energiája, az már elég. Az olcsó kínaiak tudnak 3-4-et, a nagy kozmetikai lézerek 25-öt.
Lumea gépek között igazából csak a tartozékokban van különbség. Ránézésre úgy tűnik, hogy az advanced és prestige lámpája ugyan az. Talán a 9000-nél újítottak valamit.
Én erős fekete szőrzettel kezdtem el használni, 2-3 hónap alatt 90% eltűnt.
Nagyon köszönöm a válaszokat, örülök, hogy pozitív véleménnyel vagytok ti is ezekről a készülékekről.
Megpróbálkozok eggyel, mert ahogy néztem, ideális vagyok hozzá (világos bőr, sötét fekete szőr). Ha nem is az egészet tünteti el, de már annak is örülnék, ha megritkítaná. A későbbiekben írok majd véleményt, hogy pontosan melyikre esett a választás, és mennyire vált be. Köszönöm még egyszer!
Barátnőmről tudok nyilatkozni, neki is lumeája van, a vezetékes advanced. Full csupasz keze, lába, mindene. Szokott borotválkozni, de napokig semmi szőr nem látszik utána. Kipróbáltam a lábam szárán, pár nap múlva rendesen lehetett látni hova villantottam, ott 1-2 hétig nem nőtt szőr. Most én is gyűjtök egyre.
Úgy vagyok vele, ha már a borostát megúszom, az óriási ünnep lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!