Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan érdemes IPL villanófény...

Hogyan érdemes IPL villanófényes szőrtelenítőt választani?

Figyelt kérdés
Úgy nézem, hogy van egy jó pár féle. Kinéztem egy Philips Lumeát, ami akciós, és jó véleményeket is kapott, de igazából nem tudom mi különbség van közöttük. Csak a villanás számában lenne? Nektek van ami bevált/nem vált be, akár saját, akár ismerősi körben?
2022. nov. 23. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak a lumeakat neztem, hanem más márkát is. Én végül deess ipl-t vettem 90 ezerért. Korlátlan villanás, 13J energia leadás és 3 különböző fej(ipl, akne és rejuvenacios fej).

Azért ezzel is kitartonak kell lenni, nekem 3 hónap után tűnt fel, hogy elkezdett használni.

2022. nov. 23. 15:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb az, hogy milyen színű a szőrzeted. Csakis a feketére hat, a barnára alig, a szőkére semennyire.

A lumea jó gép, azt hiszem 6J az energiája, az már elég. Az olcsó kínaiak tudnak 3-4-et, a nagy kozmetikai lézerek 25-öt.

Lumea gépek között igazából csak a tartozékokban van különbség. Ránézésre úgy tűnik, hogy az advanced és prestige lámpája ugyan az. Talán a 9000-nél újítottak valamit.

Én erős fekete szőrzettel kezdtem el használni, 2-3 hónap alatt 90% eltűnt.

2022. nov. 23. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, örülök, hogy pozitív véleménnyel vagytok ti is ezekről a készülékekről.

Megpróbálkozok eggyel, mert ahogy néztem, ideális vagyok hozzá (világos bőr, sötét fekete szőr). Ha nem is az egészet tünteti el, de már annak is örülnék, ha megritkítaná. A későbbiekben írok majd véleményt, hogy pontosan melyikre esett a választás, és mennyire vált be. Köszönöm még egyszer!

2022. nov. 24. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmről tudok nyilatkozni, neki is lumeája van, a vezetékes advanced. Full csupasz keze, lába, mindene. Szokott borotválkozni, de napokig semmi szőr nem látszik utána. Kipróbáltam a lábam szárán, pár nap múlva rendesen lehetett látni hova villantottam, ott 1-2 hétig nem nőtt szőr. Most én is gyűjtök egyre.

Úgy vagyok vele, ha már a borostát megúszom, az óriási ünnep lenne.

2022. nov. 24. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm a választ! Ment mindenkinek a zöld! Megrendeltem egy Philipset, a hétvégén kipróbálom.
2022. nov. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!