Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért használ egyre több...

Miért használ egyre több fodrász sima hajvágáshoz kesztyűt?

Figyelt kérdés

2022. nov. 20. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Én 4 hetente járok fodrászhoz. 6-7 fodrász dolgozik a szalonban, de csak a festéshez használnak kesztyűt.
2022. nov. 20. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Mert annyi vegyszerrel dolgoznak, ami egy idő után kikészíti a bőrüket. A "sima hajvágás" is jelent rövid idő alatt sampont, balzsamot, hajszeszt, dúsítót, göndörítőt, habot, zselét, lakkot (az adott hajtól függően).
2022. nov. 20. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam pl nem szeretem ha böki a kezemet a jahszál, mert pl nedvesen rátapad.

+ vannak, akik sokszor nem is tudják, hogy fejbőr problémájuk van, mimt pl gombásodás.

S bizony sima kézmosás nem elég. Az eszközöket meg ugye be lehet áztatni vegyszerbe, hidrogénperoxidba stb.

+az eszközökből van tartalék és külön csere is, azaz 1 típusú fésüből 3 van.

A gombásodás átadásához elég hozzá érni a területhet, majd pl máséhoz és terjed is, hiába a sima kézmosás.

Folyamat se jó a bőrt vízek és vegyszereknek kitenni.

Így is minden ember után krémezem a kezemet, mert kiszárad a bőröm.

Sokan viszont nem megfelelő kesztyűt használnak, hanem sima orvosit, ami nem jó.

2022. nov. 20. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
James Welsh egyik videojában láttam, utána elmagyarázta, hogy fodrászokra rátapad a haj, és a videoban az ember konkrétan a két ujja közt nyomta ki a hajat a bőre alól, mint egy pattanást.
2022. nov. 20. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!