A barna bőr szerintetek is szexi? A fehér meg nagyon csúnya szerintem szerintetek is?
Figyelt kérdés
#bőr #undorító fehér
2022. nov. 18. 07:41
11/27 Metionin válasza:
Egyik sem szebb vagy csúnyább mint a másik, ha természetesen olyan. A mesterséges barna iszonyat ronda, ég és föld a különbség egy természetes barnaság és a szolis között.
12/27 anonim válasza:
Minden borszin szep szamomra:) kiveve a szolis
13/27 anonim válasza:
szerintem a magyar többség szemszínéhez és hajszínéhez nem passzol a barnaság. inkább csak azoknak, akiknek a szeme és haja is sötét
14/27 anonim válasza:
Inkább a fehér bőr, minthogy egész télen szolizzak és tápláljam a bőrrákot, vagy 2 naponta másfél órát önbarnítózzak. Nem tudom, mikor fogadják már el az emberek, hogy télen ez van és nem, egyáltalán nem csúnya a fehér bőr. Természetes. Bár tudom, az manapság nem divat.
15/27 anonim válasza:
A világ legtöbb országában, Angliában, Ázsiában, Skandináviában stb. a fehér az etalon, az számít szépnek. Magyarországon valamiért a barna alakult ki (bár szerintem itt is kezd a fehér irányába tolódni), pedig máshol a barnaságot a szegénységgel kötik össze, mert régen ugyebár a gazdagok, nemesek nem dolgoztak kint a Napon, minél fehérebb volt a bőrük, annál magasabbra pozícionálták őket.
17/27 anonim válasza:
Az a szép bőr, amelyik ápolt. Létezik csúnya barna bőr, és csúnya fehér bőr is.
18/27 anonim válasza:
Mindkettő tud szép lenni de csak ha természetes. Ettől függetlenül nekem a fehér tetszik jobban.
19/27 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha az arc, nyak, mellkas fehér, a test többi része természetesen napbarnított. A fehér lábak nem tetszenek, de a barna arc, nyak sem, mert öregít.
20/27 anonim válasza:
A porcelán (fehér) bőr a legszebb szerintem, a szolizott barna meg a legrondább. A többi meg a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!