2020-ban a fehér vagy a barna bőr a divat?
A természetes napbarnított.
Mondjuk szerintem mindig ez a legszebb.
Attól függ milyen körbe mozogsz.
Ha instaribizli, agyonmázolt, apucipicilánya, műszempilla és műköröm, valamint dekoltált cropp top és 3,14csagatya barátaid vannak, akkor igen, ott a szolizott bőr a divat.
Egyébként meg mindenkinek más tetszik. Nincs konkrét ideál éveknél bőrszínre, már nyáron általában mindenki barnulni akar - és néhányan ha kell hanem barnulnak. Épp ezért sokan fognak napbarnítottan járkálni és a szemük manipulálva lesz - divatosnak fogjuk érezni.
Szerintem egyelőre még a barna.
De nekem mindkettő tetszik, mert ez típustól függ.
Agyonszolizott bőr nem tetszik.
Miért kellett lepontozni? 3. Válaszoló vagyok. Annyit írtam, hogy a barna bőr a divat, de nekem nem tetszik.
Szerintem egyértelmű, mert már kb. mindenki szoliba jár, és az emberek nagyrésze szerint is szebb a barna bőr, mint a fehér. Ha valaki nincs ezzel tisztában, nagyon elvan maradva. Már még a 40+ nők is szoliba járnak, csak sok emberen nem is látszik, mert nem feltétlen agyonszolizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!