Megfelelő ez a bőrápolási rutin? Milyen termékeket ajánlanátok?
Reggel ilyen isanás szappanmentes arclemosó gélt használok, este pedig clean&cleares kurkumás gélt.
A bőröm alapvetően nem problémás, az orrom mitesszeres és pár pattanásom szokott csak lenni. Megfelelők ezek a termékek? Milyeneket ajánlanátok?(lehetőleg ne túl drágát)
fontos az arclemosás után a hidratálás is, de amúgy igazából senki nem tudja megmondani, hogy neked pont mi kéne
azt mondtad alapvetően nem problémás a bőröd, ez azt jelenti hogy jó amit most csinálsz
miteszerek ellen nekem arcmaszkok segítettek, a pattanásokat pedig tapasszal ragaszd le, és ha nagyon zavarnak, akkor meg tudod előzni őket niacinamiddal
Szerintem felesleges 2 gyakorlatilag egyforma lemosó.
Este is használhatod azt amit reggel. Egy hidratáló krém még jó lenne.
Niacinamide a mitesszerekre, fenyvedo (en ebbol biodermat hasznalok) es egy hidratalo (nekem ebbol ordinary-s van) mondjuk.
Nem tudom mi neked a nem tul draga kategoria, de szerintem az ordinary, geek&gorgeous, revox nem draga markak.
Revoxot az en borom nem birja, akarmit probaltam toluk, gyulladt pattanasiam lettek, de nekem kifejezetten problemas a borom, igy attol meg masnak bevalhat.
Az pedig, hogy kit mennyivel neznek fiatalabbnak, leginkabb genetika. Engem is 20 korulinek szoktak tippelni, pedig mar inkabb a 30 fele kozelitek, de ez nem az arcapolasi rutinom erdeme, az is biztos. Anyukam is joval fiatalabbnak nez ki a koranal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!