Nyaralás előtt szolárium?
Nagyon világos bőrű embernek, aki könnyen leég, szerintetek érdemes egy téli, egzotikus országbeli nyaralás előtt pár héttel szoláriummal "szoktatni" a bőrét?
Természetesen spf 50-es naptejet használna végig a nyaraláson, de még így is félő, hogy leégne. Ha viszont picit barnább bőrrel indulna útnak, akkor talán kevesebb lenne az esély a leégésre.
Kérdés viszont, hogy megéri-e szolizni ezért?
Szia.
Én is így vagyok ezzel, nagyon világos bőrű vagyok és a napon pikk-pakk leégek. Decemberben megyek én is nyaralni, és pár napja elkezdtem már járni szoliba, hogy szokja a bőröm és így nem is fogok leégni, illetve szép lesz a színem is. Én az indulásig heti 2x megyek 8-10 percre. Nyár előtt is pár héttel elkezdek szolizni, nekem így bevált.
Szerintem egy próbát mindenképp megér! :)
Szia.
Én speciel álló párti vagyok. Sokkal higiénikusabb, és jobban is barnít. Illetve felváltva használom a mély- és a gyorsbarnító gépeket. Amit viszont még tudok tanácsolni elsőre 6 perc elég, és mindenképp hasznos a szolikrém is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!