Hosszú hajú lányok, reggelente mennyi időt foglalkoztok
a hajatokkal?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyi időt foglalkoztok reggelente a hajatokkal, mennyi idő amég a kócokat kifésülitek, és csináltok magatoknak frizurát? Kort és hajhosszt is írjatok, ha nem túl nagy kérés!
Hu hát szinte semennyit :D Nekem a derekam alá érő, egyenes hajam van. Éjszakára össze szoktam fogni egy laza copfba vagy kontyba és szerencsére nem is az a gubancolódós fajta, úgyhogy könnyen ki lehet fésülni. Bár megmondom őszintén, hogy nem is fésülöm ki minden reggel… valamikor (pl. ha összekontyolom, attól lesznek benne ilyen kis laza hullámok, az úgy megáll magától) csak úgy az ujjaimmal elrendezgetem és jó lesz az úgy. Én nem tudok semmi extra frizurát varázsolni magamnak (annyira nem is érdekel az ilyesmi), úgyhogy a legtöbbször csak simán kiengedve hordom vagy max. felkötöm egy copfba, teszek bele egy csatot vagy valami.
2022. nov. 13. 15:53
12/26 anonim válasza:
Hosszú hajnál az egyetlen nehézség a hajmosás. Tovább tart megmosni, és jó sok idő megszárítani.
2022. nov. 13. 16:02
13/26 anonim válasza:
Estére befonom, így nem kocolódik. Reggel csak kifésülöm vagy copfba fogom ami kb 2 percet vesz igénybe.
Fenékig érő, egyenes hajam van.
20/l
2022. nov. 13. 17:32
14/26 anonim válasza:
Kifésülöm és bevasalom a frufrum. A frufrumat lefújom hajlakkal.
Szögegyenes a hajam és nem is kócos túlzottan reggelente, mert este összefogom lazán és lelógatom az ágyról. Derékig érő hajam van.
2022. nov. 13. 17:33
15/26 anonim válasza:
#14 voltam 21 éves vagyok.
2022. nov. 13. 17:34
16/26 anonim válasza:
Enyhén hullámos, nagyon töredezett hajam van, vállnál kicsit tovább ér
Pár hónapja szoktam rá arra, hogy minden este mosom (ez pl nem tesz jót neki,de nem tudok mit kezdeni vele), megszárítom, utána még este lefekvés előtt kivasalom, reggel kifésülöm, ez igazából pár perc, ha úgy érzem hogy még ráfér, akkor rávasalok még egyszer, kb 20 perc, tehát mindent összevetve, leglassabb tempóban sem több fél óránál, bocsi a hosszú válaszért
2022. nov. 13. 19:00
17/26 anonim válasza:
Ha csak simán kiengedve hordom akkor nekem is csak egy pár perces kifésülés. Ha valami komolyabb frizurához van kedvem/időm, akkor valahol negyed és fél óra közt. A hátam közepe alá ér kicsit és enyhén hullámos amit hol vasalok hol nem.
2022. nov. 13. 21:34
18/26 anonim válasza:
Én nem csinálok vele semmit, a fenekem közepéig ér a hosszú része, valamennyire hullámos, vastagszálú. Hajmosáskor kifésülöm néha, de nem kócolodik egyáltalán, ha van az aljában 1-2 gubanc, kézzel szedem szét. Havi 1-2x olajozom a végét, kb heti 1x mosom, akkor jó sok balzsamot teszek rá. Amúgy sufni wolfcut-szerű, szóval a fele az rövidebb rétegekből áll, ez sokat segít, a teteje annyit sem gubancolódik, mint az alja. A hajmosás pedig nálam megvan 10 perc alatt, szárítani nem szárítom.
19/L
2022. nov. 14. 00:15
19/26 anonim válasza:
Kb 5 perc. Kifésülöm és részben befonom, hogy ne lógjon az arcomba.
28N, fenékig érő egyenes hajjal
2022. nov. 14. 11:30
20/26 jpeter1 válasza:
A páromnak bokáig érő dús haja van. Reggel kifésüli,befonja és kontyba tekeri. Vagy kétfonatos copfokba fonja és a térd vonaláig visszatűzi. Az egész megvan negyed óra alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!