Hosszú hajú lányok, reggelente mennyi időt foglalkoztok a hajatokkal?
2 perc amíg kifésülöm ennyi.
Derékig érő, egyenes
Nagyon enyhén hullámos a hajam, ezért heti 2-szer ki szoktam vasalni, ez nagyjából 5 perc.
De amit minden nap csinálok, az a fésülés (3 perc, szerencsére sosem gubancolódik össze, nagyon könnyű kifésülni), ha olyanom van, teszek rá hidratáló sprayt, és belefésülöm (nem tart semeddig, 1 perc), viszont nagyon szeretek frizurákat készíteni, vannak 3 perces, de 15 perces frizuráim is, szóval ez is nagyon változó, de átlagosan 6-7 perc alatt megvagyok. A babahajaimat szoktam még zselézni (vagy mi a neve), ez is 1 perc, nem nagy meló.
Mindent egybevetve 10-15 percnél nem szokott több lenni.
16 éves lány vagyok, hátközépig erő hajjal.
Mint a többiek: ha kiengedve van aznap, akkor kb 2 perc, amíg kifésülöm, ha frizurát készítek, akkor 10-15 perc.
Derékig érő, enyhén hullámos, dús hajam van.
Hajmosáskor teszek rá ápoló balzsamot és amikor száradt egy kicsit keratinos sprébalzsammal befújkálom. Így a következő hajmosásig könnyen fésülhető lesz.
Estére lazán befonom, így alvás közben alig gubancolódik. Reggel 5 perc alatt megfésülöm, és általában kiengedve hordom. Néha egy gyors kontyot készítek vagy befonom. Enyhén hullámos, de inkább egyenes, kissé mell alá érő hajam van.
24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!