Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, ha gyorsabban...

Mit tegyek, ha gyorsabban törik a hajam, mint nő?

Figyelt kérdés

Növeszteném a hajam, de egyszerűen nem megy. Folyamatosan letörik, hiába próbálkoztam mindennel. Próbáltam a ricinusolajat, minden hajmosásnál balzsamozom, ha szárítom is a hajam, csak a fejbőrömet szoktam leginkább, hogy minél kevesebb hőhatás érje, vasalni sem szoktam. Elkezdtem szedni egy hajvitamint is, de mint tudjuk, az sem fogja már helyre tenni a töredezett hajamat. Érdekes, hogy gyorsan zsírosodik, a hajam vége mégis szárazabb és emiatt is törhet le mindig. Nem mosok sűrűn hajat, próbálom 4 naponta mosni annak ellenére is, hogy addigra már nagyon zsíros. Vékonyszálú hajam van. Hullik is nagyon és nem túl sűrű a hajam. Már mindennel próbálkoztam, és utálom, hogy kb váll alá sem érhet, mert folyamatosan letörik. Igaz, most váll alá ér, de megint vissza kéne vágatnom legalább a vállam fölé, hogy a töredezett rész eltűnjön. Így sose lesz hosszú hajam. Létezik, hogy valakinek egyszerűen sosem lesz szép hosszú haja, bármit is csinál? Már a hajhosszabbításon gondolkozom, mert el vagyok keseredve. Júniusban vágattam le vállig erőre nagy bánatomra, de gondoltam most figyelek rá és megnövesztem, hát, úgy tűnik nem sikerül. Lehet a hajkapszula most segíteni fog, de már késő, mert le kell vágatnom megint.

Nektek mi segített, hogy egészséges hosszú hajatok lehessen?

2022. nov. 12. 00:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerül megoldanod mindent és hajaddal együtt ragyogsz, amint rendeződnek a dolgok! Hajrá és sok sikert! 😊
2022. nov. 13. 00:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊
2022. nov. 13. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:

A sikeres hajnövesztés titka a gyakori hajvágás. Na nem azért, mert akkor gyorsabban nő a haj, hanem azért, mert ha megszabadulsz a sérült részektől, nem törik tovább, és nem hagyod el.

Egy hónap alatt átlagosan egy centit nő a haj. Ha 3 havonta levágatsz egy centit, akkor még mimdig marad kettő, és egészséges a hajad.

2022. nov. 15. 11:51
 14/19 A kérdező kommentje:
5 hónapja lett levágatva vállig a hajam, mert már nagyon csúnya volt a hajam. Havonta-2 havonta vágatok belőle egy kicsit, de olyan mértékben törött mindig, hogy kb most is váll fölé kéne levágni, hogy ne legyen az. Hiába növeszteném, hiába vágatom rendszeresen, nem nő, mert mindig gyorsabban törik, mint nő.
2022. nov. 15. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Amíg nem szabadulsz meg a sérült részektől, ne várj javulást.
2022. nov. 15. 22:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor kb kopasz lennék, ha minden egészségtelen részt levágatnék. :D
2022. nov. 15. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Nek is vekomyszalu, ritka, gyenge, toredezesre hajlamos hajam van.

A tobbi melle meg ezt tudom javasolni:

Ricinusolaj melle rozmaring olaj a fejborre, de figyelj, hogy legyen valami carrier olaj is es max 2 oraig legyen a fejborodon. Viszont ami baromi fontos a toredezes megallitasahoz: a hajhosszadra is olajat rakni hajmosas elott, akar egesz estere. Valamint neha ezen kivul proteines hajmaszkot kellene hasznalni es ami nagyon nagyon fontos lenne: 2 hajmosas kozott is mindennap tenni a vegekre hajolajat. Igy nem lesz olyan szaraz sem. + En most fogom kiprobalni a k18-at, de ugye ez egy eleg draga jatek, nem tudom, hogy mennyit szannal a hajadra. Meg a kollagent dicserik meg nagyon, bar van, aki szerint hulyeseg.

2022. nov. 19. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne ricinusozd. Inkabb oliva v argan v kokuszolajat hasznalj. A rucinus tobbet art mint hasznal.
2022. dec. 9. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez az egészség kajálás is olyan hubadubasuba mellébeszélés. Nyilván nem árt, de aki genetikailag dús, ellenálló sörénnyel rendelkezik az ehet szart is, akkor is szép lesz a haja. Ismerek nem egy ilyen lányt. Mekin, meg energiaitalon élnek, de hatalmas hajzuhataguk van. Nem árt, de annak a hiánya nem fog széttört hajat eredményezni. Max ha amúgy is silány a minősége.
2023. máj. 18. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!