Mit tegyek, ha gyorsabban törik a hajam, mint nő?
Növeszteném a hajam, de egyszerűen nem megy. Folyamatosan letörik, hiába próbálkoztam mindennel. Próbáltam a ricinusolajat, minden hajmosásnál balzsamozom, ha szárítom is a hajam, csak a fejbőrömet szoktam leginkább, hogy minél kevesebb hőhatás érje, vasalni sem szoktam. Elkezdtem szedni egy hajvitamint is, de mint tudjuk, az sem fogja már helyre tenni a töredezett hajamat. Érdekes, hogy gyorsan zsírosodik, a hajam vége mégis szárazabb és emiatt is törhet le mindig. Nem mosok sűrűn hajat, próbálom 4 naponta mosni annak ellenére is, hogy addigra már nagyon zsíros. Vékonyszálú hajam van. Hullik is nagyon és nem túl sűrű a hajam. Már mindennel próbálkoztam, és utálom, hogy kb váll alá sem érhet, mert folyamatosan letörik. Igaz, most váll alá ér, de megint vissza kéne vágatnom legalább a vállam fölé, hogy a töredezett rész eltűnjön. Így sose lesz hosszú hajam. Létezik, hogy valakinek egyszerűen sosem lesz szép hosszú haja, bármit is csinál? Már a hajhosszabbításon gondolkozom, mert el vagyok keseredve. Júniusban vágattam le vállig erőre nagy bánatomra, de gondoltam most figyelek rá és megnövesztem, hát, úgy tűnik nem sikerül. Lehet a hajkapszula most segíteni fog, de már késő, mert le kell vágatnom megint.
Nektek mi segített, hogy egészséges hosszú hajatok lehessen?
A sikeres hajnövesztés titka a gyakori hajvágás. Na nem azért, mert akkor gyorsabban nő a haj, hanem azért, mert ha megszabadulsz a sérült részektől, nem törik tovább, és nem hagyod el.
Egy hónap alatt átlagosan egy centit nő a haj. Ha 3 havonta levágatsz egy centit, akkor még mimdig marad kettő, és egészséges a hajad.
Nek is vekomyszalu, ritka, gyenge, toredezesre hajlamos hajam van.
A tobbi melle meg ezt tudom javasolni:
Ricinusolaj melle rozmaring olaj a fejborre, de figyelj, hogy legyen valami carrier olaj is es max 2 oraig legyen a fejborodon. Viszont ami baromi fontos a toredezes megallitasahoz: a hajhosszadra is olajat rakni hajmosas elott, akar egesz estere. Valamint neha ezen kivul proteines hajmaszkot kellene hasznalni es ami nagyon nagyon fontos lenne: 2 hajmosas kozott is mindennap tenni a vegekre hajolajat. Igy nem lesz olyan szaraz sem. + En most fogom kiprobalni a k18-at, de ugye ez egy eleg draga jatek, nem tudom, hogy mennyit szannal a hajadra. Meg a kollagent dicserik meg nagyon, bar van, aki szerint hulyeseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!