A régi vöri vagy az új szöszi áll jobban? Képek linkelve
2022. nov. 9. 07:31
22/34 A kérdező kommentje:
Szted miért állnának nekem jók ezek a nyírt hajak?
2022. nov. 14. 11:47
23/34 Metionin válasza:
Már bocs 21-es de ezek a bilifrizurák borzalmasak. Kérdező, ami a vörössel volt, na az a vágás jól állt, és a mostani sem rossz.
24/34 anonim válasza:
Ízlés kérdése persze, de nekem alapból jobban tetszenek a rövid frizurák. Kérdezted, hogy milyenre gondoltam - kerestem egy-két példát, hogy mit tudnék elképzelni az arcodhoz 🙂
25/34 anonim válasza:
A szőke fazonja jobban tetszik, mert kevésbé egy bevállalós domina, inkább egy kedves lány - de hát ez ízlés kérdése tetszik :) és alapvetően mindkettő jól áll. De a szőke szín némelyik képen nagyon egybeolvad a bőrszíneddel. Amelyik képen természetesebb, nem annyira sárgás és kontrasztot visz bele a szemüveged is, az jobb.
27/34 anonim válasza:
Vörös sokkal jobban áll szerintem mint a szőke
28/34 anonim válasza:
Nekem is a vörös tetszik jobban
29/34 anonim válasza:
Vörös jobb de inkább a szőke fazonja legyn hozzá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!