Zöld, kékeszöld szemhez milyen hajszín illik?
Nekem is ilyen szemszínem van, gyakorlatilag tényleg minden illik hozza. Talán a fekete amit azt mondanám, kockázatos, de láttam már kékes-zöld szemű lányt fekete hajjal :) És nem állt neki rosszul .
Nekem sotet szoke hajam volt, most abból csinaltattam nyáron olyan balayage-t, aminek a teteje a saját hajszinem, a legvégén pedig már platina szoke :) Nyagyon jól meg lett csinálva, mindenki dicséri :) egy ötletnek jó. Ráadásul nem kell havonta újra festetni, illetve ha meg unod le tud noni úgy, hogy nem néz ki furcsán :)
Ebből semmi se derül ki, nagyon fontos, hogy a bőrszíned milyen árnyalatú és hideg vagy meleg tónusú.
Imádom, mikor benyögik, hogy a vörös haj milyen szépen és különlegesen néz ki zöld szemmel, de közben ez full kamu. A megfelelő kombinációval jól néz ki. De ha sárgás arctónusod van, akkor egy vörös hajjal azt fogod csak elérni, hogy sárga, Simpsonnak fogsz kinézni.
2 voltam.
Én 35000-et fizettem, de ebben volt haj igazítás ( vágás ), meg fel áron járt hozza joico kezelés, ez is benne volt. De olyan 25-6 körül. És Budapest. Lehet vidéken olcsóbban sikerül :)
Most arat emelt a fodraszom, szerintem így olyan 38 körül lenne minimum ugyan ez… :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!