Melyek a legjobb pattanás és akné elleni dermokozmetikumok?
Azt nem tudom, de egy próbát megérnek ezek:
Egészséges táplálkozás
Elegendő alvás
Reggel és este langyos vízzel arctisztítás
Stressz csökkentése
Aloe Vera gél
Fogak rendbetétele (ha az arc érintett)
Rendszeres fogmosás
Bocsi, de nem értem mi köze a fogaimnak a pattanásokhoz?
Egyébként rendszeresen mosom a fogaim, de szerintem ez alap.
Egészségesen táplálkozom, sportolok, szóval nem hiszem, hogy ezek lennének a probléma forrásai, de örülnék, ha leírnád, hogy hogy jött ide a fogmosás kérdés😃
Bocsánat, a link lemaradt:
Külsőleg nekem az Aloe Vera gél jött be.
És az oké, hogy mosod a fogaid, de elég egy amúgy jó fog is, ha az gyulladásban van, és kijönnek a pattanások. Vagy ha az ínyed van begyulladva. Sokszor a bölcsességfogak okoznak ilyen problémát.
De a linken azt is láthatod, hogy a pattanások helyei milyen belső gondokra utalnak. Amíg belül nincs rendben minden, addig hiába használsz külsőleg kencéket, újra és újra ki fognak jönni.
Az Aloe Vera gél a már meglévő pattanások utáni hegeket gyorsan eltünteni, a gyulladást is csökkenti, de nem tudja megakadályozni az újak kialakulását, pont ezért.
Nem tudom, ki pontozott le, de a válaszom hasznosabb volt, mintha egy külsőleg használható krémet, vagy bármit ajánlottam volna, mert azok nem fognak használni, maximum elfedik a tünetek kis részét, de magát az okot nem szüntetik meg.
Amikor orvoshoz megy az ember, akkor is ez a baj, hogy megmondod, mi bajod, és csak a tünetet akarják kezelni, arra adnak gyógyszert. De attól még nem tudod meg, mi volt a kiváltó ok, pedig ha azt megszünteted, akkor meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!