Fog passzolni a barna hajamhoz a fekete?
bocsi,tényleg rosszul fogalmaztam :D
szóval barna hajamat át akarom festeni feketére :)
Igen menni fog nekem a exem is igy csinálta barna haját
feketére festette. Vedd még figyelembe világos árnyalatú arcbőrhöz megy.Ha szolibarna vagy akkor nem mindig.
F/36
Piros csikot!
És megy a barnàhoz!
Nekem is barna hajam van,de feketére festettem!
Perszehogy!Hisz világosról sötétre könnyen áttlehet festeni :)
Zöld melírt nem ajánlom, max. ha olyan punkos beállítottságú vagy:)
Piros, inkabb az!
De szépen mutatna szerintem feketén a lila melir is :)
a világos bőrhöz tényleg nem illik a fekete, mert ilyen nem is tudom:D tök mogorva lesz vkinek az arca így.
na és akk a kérdésre, tesóm is így csinálta évekig, szóval "fog passzolni" és a piros melírra voksolok.
12:48as válaszoló vagyok
Goth?Hát akkor meg ne is gondolkozzál, ha világos a bőröd, akkor a fekete haj illeni fog!:) Én se vagyok hú de barnabőru mégis fekete a hajam, csak mondjuk a melirrel nincs jo tapasztalatom, főleg, ha előtte kiszőkítetem, mivel egy idő múlva a piros kimegy, és olyan narancsos-szőkés lesz a fejed :)
De hallottam már ilyen porokról is, ami azonnal a hajadat pirosra szívja ki, és nem kell előtte kiszőkítened. Szerintem, legalábbis én, így csinálnam :)
De nekem még mindig a fekete és lila, vagy kék jobban tetszene(márcsak azért is mert a piros már megszokott:)
De ne aggódj, csini leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!