Kristálycukor vízzel arcradirkent jó?
Mindentol kb lerohad az arcom olyan erzekeny, mar nem merek semmit kiprobalni
Radirozni szeretnem, kristalycukorra gondoltam hatha attol nem rohadok le szo szerint
Olyat is olvastam aki szorabikarbonat hasznal, akkor kristalycukor miert ne lenne jo?
Szerintetek?
Ha rosaceád van, akkor azon a radírozás csak ront.
vagy a kecsketejes termékeket próbáltad már?
Na nem arcradírban, hanem bőrápolásban.
A szódabikarbóna tömény lúg, azt senkinek nem lenne szabad használnia!
Amit megpróbálhatsz, egész finom szemcséjü sót kevés olivaolajjal keverve használni, és ne erösen dörzsöld, csak finoman maszírozd vele a börödet.
Nekem ez az egy, amitöl nem lesznek vörös foltok, nem ég, nem hámlik.
Rossz a kategória.
Érzékeny bőrre nem a dörzsik, hanem a kémiai hámlasztók valók. A legkíméletesebbek a mandulasav és a tejsav (pl. Revox - dm, 2500 ft körül vannak). BHA akkor ha előbbiek nem okoznak gondot, az AHA meg abszolút felejtős érzékeny bőrnél.
Cukor, só, és egyéb konyhába való cuccok (tömény citromlé) tilos.
Nem, nem jó. Úgy eleve a fizikai hámlasztás nem a legjobb, de ha már mindenáron azt akar valaki, akkor legalább használjon normális, arra való terméket.
Neked is, meg a kérdezőnek is ajánlom Hyram videóit.
A fizikai radírózás nem ajánlott senkinek, érzékeny bőrre meg pláne!
Helyette inkább kémiai hámlasztót érdemes beiktatni (pha, aha, bha), de azt is csak akkor, ha rendben van a barriered. Először azt kellene rendbetenni egy kímélő lemosóval (GG Jolly Joker pl) és valamilyen regeneraló krémmel (Pl Cicaplast).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!