Kristálycukor vízzel arcradirkent jó?
Mindentol kb lerohad az arcom olyan erzekeny, mar nem merek semmit kiprobalni
Radirozni szeretnem, kristalycukorra gondoltam hatha attol nem rohadok le szo szerint
Olyat is olvastam aki szorabikarbonat hasznal, akkor kristalycukor miert ne lenne jo?
Szerintetek?
Ha vízbe teszed a kristálycukrot, akkor elolvad és lesz egy cukros vized.
Ugyanez vonatkozik a sóra is.
Nem tudom, hogy mit jelent, hogy "rohad" az arcod?
Ha kamasz vagy, akkor dolgoznak a hormonok, majd helyrejön, amikor eljön az ideje.
Ha ez az én arcom lenne, vagy a gyerekemé, akkor elmennék bőrgyógyászatra vagy kozmetikushoz, de nem piszkálnám mindenféle kegyszerekkel!
2-es vagyok és hülyeséget írtam!
Nem elolvad, hanem feloldódik.
Volta borgyogyasznal, voltam kozmetikusnal, az olcsotol a dragaig mindent kiprobaltam, erzekeny a borom semmit nem tudok ra tenni..viszont heti egyszer muszaj radiroznom, de nem tudok drogeriaban vett termekkel, mert mindentol leszarad az arcom es gyulladt pattanasos lesz. Ha furdok nem erhet az arcomhoz a furdo viz, amiben pl tusfurdo van vagy hajsampon mert aztan az egesz arcom begyullad
Ennyi a tortenet, rosszindulatu
Utana nezek
A szodabikarbonak soha nem mernem kiprobalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!