Sötét barna a borom intim területen lehet ezzel valamit csinálni? Illetve ez mennyire zavarja a fiukat?
Figyelt kérdés
Nagyon zárkózott vagyok emiatt meg fürdőruhát is alig merek felvenni a szemérem ajkak és a combom belseje is sötétebb mint máshol a borom és rengeteget aggódók emiatt. Van erre valamilyen megoldás? Akinek szinten ilyen van bármi tapasztalat h a fiúk ehez mit szólnak vagy h ez mennyire zavar titeket a nemi életetekben?2022. okt. 23. 15:04
1/8 anonim válasza:
Most jövök gasztrofesztiválról, eskü borászati témakörben kezdtem töprengeni 😀
Szerintem senkit nem zavar, hidd el. Az egészen világos bőrűektől eltekintve mindenkinek sötétebb ott.
2/8 anonim válasza:
Örvendetes dolog, hogy te csak ezen aggódsz, míg mások konkrétan élet-halál harcot vívnak a mindennapokban.
3/8 anonim válasza:
Nekem is sötétebb férfiként a férfisságom úgy 2 árnyalattal mint a többi részem, szerintem ez a normális. Bár ez szerintem a bőrtípustól függ, annyira nem ismerem ezeket, de vannak akiknek alapból fehérebb a bőrük és zöld színben látszik az erezetük, meg van aki könnyebben lebarnul és az erezetük színe nem látszik, csak kidudorodik. Én az utóbbi fajta vagyok és szerintem te is.
4/8 A kérdező kommentje:
2. Tisztába vagyok vele h másoknak sokkal nagyobb gondjai is vannak de szerintem mindenkinek a saját problémáival kell elsősorban foglalkoznia, nekem ez egy olyan gátlást ad h szeretnek foglalkozni a dologgal. Ha szerinted ez nem probléma ne gyakori kérdéseken oszd az észt olyan kérdések alá ami nem erdekel hanem menj és segíts azoknak akik “élet halál harcot vívnak”
2022. okt. 23. 17:14
5/8 anonim válasza:
Nemszeretnék más nevében írni, de szerintem sokan vagyunk akik még jobban szeretik.
(De amúgy, ha megvan a partnerrel a ”láv” akkor nincs olyan dolog ami “baj” lenne)
6/8 A kérdező kommentje:
Ha a jövőben mégis zavarna a partnerem mit lehet ezzel csinálni nem szeretném h emiatt hátrányos legyen ismerkedni
2022. okt. 23. 18:16
7/8 anonim válasza:
Szinte minden nőnek sötétebb ott a bőre. Ez természetes, ne zavartasd magad miatta.
8/8 A kérdező kommentje:
De szerintem nekem nem csak egy picit sötétebb elég feltűnő, akárhányszor látom olyan igénytelen hatást kelt bennem furán hangzik de mintha koszos lenne remelem nem lesz zavaró a későbbiekben
2022. okt. 23. 19:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!