Szerinted a szőke vagy a fekete hajszín a szebb? =) Miért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 16:36
11/15 anonim válasza:
A feketék sokkal szebbek szerintem. Ott van Beatriz Luengo. Nem öreges, nem sápadt és gyönyörű a mosolya ésa fekete haja! Én szőke-ellenes vagyok.
12/15 anonim válasza:
Kizárólag attól függ, hogy kin-van, akinek a sötét áll jobban, van, akinek a világos... nagyban függ szemszíntőúl, bőrszíntől stb. Plusz mindkét színnek kböző tónusai vannak.
13/15 anonim válasza:
Attól függ, kinek mi áll jól. Én természetes hatású szőke párti vagyok (nem sárga libaszőke és nem fehérszőke!!!!) Akinek szép természetes vagy középszőke, mézszőke vagy homokszőke haja van, és hosszú is, annál szebb nem kell. Persze ehhez világos bőr és kék vagy zold szem:)
De legszebben a fekete haj egy sötét szemöldökű, szép arcú, picit kreol bőrű/v.hófehér és szép szemű nőn áll jól.
Pl. Monica a Jóbarátokból vagy Liv Tyler.
14/15 anonim válasza:
A körítés nélkül semmit sem ér. Ha ronda a nő, akkor teljesen mindegy, milyen a haja.
15/15 anonim válasza:
a természetes a legszebb
ha isten vörös hajat adott hát akkor azzal kell élned :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!