Mennyire volt ősz a hajatok, amikor elkezdtétek festetni a tövét? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
Mióta szültem elkezdtem őszülni. Azelőtt is volt kb 3 szál, de most már mindenhol látok 1-2-őt. Messzebbről nem, de közelröl látni. A hajtövem szinte már fekete, de balayage melíros a hajam, így szőkés, barnás a fülemtőm kb. 28 éves vagyok.
Ti ilyenkor már festetnétek? Mikor kezdtétek el? Mennyire volt vészes a hajatok és hány évesek voltatok?
2022. okt. 12. 22:36
1/3 anonim válasza:
Nekem is néhány de én kívágom ollóval 31/n
2/3 anonim válasza:
38 évesen kezdtem el kimondottan az őszülés miatt festeni. Addig is volt 1-2 szál, de azokat kitépkedtem, de megszaporodott, nem akartam tovább tépkedni, meg jobban is áll a világosabb hajszín.
3/3 anonim válasza:
Kb. 30 éves korom óta festetem.
Elôtte is volt pár ôsz szál, de addig nem volt feltûnô. Én soha nem tépkedtem, inkább legyek ôsz, mint kopasz.
Ha zavar, festesd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!