Nagyon fáj ha a honaljon szeretnék epilálni? Hogy győzzem meg anyut, hogy legyen nekem epilátorom?
Epilátort használj lábakra, bikinivonalra.....Hónalj az kicsit macerás, jobban fájna epilátorral, így inkább a gyantát ajánlom.
Én is lábaimat epilálom, hónaljamat gyantáztatom.
Hát én nem tudom, de szerintem a gyanta és az epilátor az kb egyre megy sőt a gyanta még jobban fáj.
De én is többször akartam már hónaljon is epilálni, de nem ment a szememből a könny kicsordult. Nem bírtam ki sehogyse.
Lábra, karra jobb. Bikinivonalon max a kímélőfejes de az se egy álom...
Hónaljra borotva, mert a krémektől kialakulhatnak csomók stb. Nagyon egészségtelen múltkor néztem rendesen utána ijesztő volt. Borotva ok a hónaljra és nem is kell minden nap ha nem nő gyorsan a szőr.
Szerintem nem ugyanaz a gyanta és az epilátor!Mindkettő fáj az igaz....De amíg az epilátor egyenként szaggatja ki a szőrszálakat, addig a gyanta egyben kiszakít többet is!
Néhány epilátor dobozára pedig rá is van írva, hogy hónalja nem alkalmas!
Borotvát ne használj!Attól csak mindig jobban megerősödnek a szőrszálak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!