A fiatal magyar nők kb. hány %-a szőrtelenít csupaszra lent?
Érdekelne. xd
Itt a gyakorin kb. 40-60 % a csupasz javára, de kb. mi lehet a valóság? Nem hiszem, hogy ennyi szőrös van.
Szerintem is reális lehet az a kutatás, azóta csak visszajött a divatba a természetesség, sokkal jobban elengedik a nők a szőrtelenítést.
Én pl gyantáztatni járok. 2 hétig teljesen jó, utána már elkezd nőni, de ahhoz, hogy megint rendesen ki lehessen húzni a szálakat, azért összesen 4 hétnek el kell telnie. Úgyhogy engem pl hidegen hagyna ki mit kér, max a fele időben tudok szőrtelen lenni.
A többség borotválja magát, úgy persze más, de az meg sok idő és kipattog sokszor, hát az sem szép látvány. Meg ha a kapcsolat elején serényen el is tölt kétnaponta 20 perceket az ember lánya azzal, hogy teljesen sima legyen, egy hosszútávú kapcsolatban azért nem ez a jellemző. És bizony ha csak 4-5 napig nincs energiád erre, már ott a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!