Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás, Hairclinic vélemény...

Hajhullás, Hairclinic vélemény? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve hullik a hajam.Eleinte nem vészesen,és mivel sok hajam volt nem is volt feltűnő.Most viszont már erőteljesebben hullik és kb fele annyi hajam van mint volt.

Reklámozzák ezt a HAIRCLINIKET ami elvileg jó a hajhullásra.Szeretném h akinek van az leírná a tapasztalatait, kinek mennyire volt hatásos?

2010. szept. 26. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Én inkább a Dermin hajszeszt ajánlom, meg a samponját. Nagyon jó és gyorsan hat. Két helyen tudod megnézni:

[link]

vagy

[link] (a lap alján)

Kitti

2010. szept. 28. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocs!! A második email cím:

[link]

2010. szept. 28. 22:53
 13/13 anonim válasza:
Én lassan 3 hónapja szedem, és bevált. Korábban a stressz és a fogyás miatt hullhatott, ha végig húztam az ujjaim közt legalább 20 szál kijött egy húzással fésülködés után, most meg csak egy-kettő :)
2012. nov. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!