Hajhullás, Hairclinic vélemény? Tapasztalat?
Már lassan 1 éve hullik a hajam.Eleinte nem vészesen,és mivel sok hajam volt nem is volt feltűnő.Most viszont már erőteljesebben hullik és kb fele annyi hajam van mint volt.
Reklámozzák ezt a HAIRCLINIKET ami elvileg jó a hajhullásra.Szeretném h akinek van az leírná a tapasztalatait, kinek mennyire volt hatásos?

Nekem semmit se jelentett, pedig kb. 4 hónapig szedtem, mondhatnám azt is, hogy még jobban hullott tőle a hajam.
De a biovanne eléggé bevált, pedig azt nem egészen hajhullásra reklámozzák, de nagyon jót tett a hajamnak - nem is hullik annyira, mint régen, meg szép fényes lett.

Én a Bánfi sampont .és szeszt használom egyben. Valamennyire hat.
Amúgy megkérdezhetem, hogy neked mitől hullik a hajad? Esetleg festéstől?Ha nem vagyok túl kíváncsi...
Foggalmam sincs mitől hullik.
Nincs festve.
Talán a vasalástól.(bár nyáron egyáltalán nem vasaltam és akkor is hullott)

Igazából egyszer volt pajzsmirigy vizsgálatom (kb másféléve) más gond miatt.és akkor azt mondták h nincs vele gond. :)
nálad ez a baj??
akkor h h még mindig hullik?
nincs rá gyogyszer vagy valami?

20:57
Szoptatok,nem szedek rá gyógyszert,lehet,hogy a hormonjaim emiatt játszanak!A hajhullás az egyik legelső tünet!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!