Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás, Hairclinic vélemény...

Hajhullás, Hairclinic vélemény? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 éve hullik a hajam.Eleinte nem vészesen,és mivel sok hajam volt nem is volt feltűnő.Most viszont már erőteljesebben hullik és kb fele annyi hajam van mint volt.

Reklámozzák ezt a HAIRCLINIKET ami elvileg jó a hajhullásra.Szeretném h akinek van az leírná a tapasztalatait, kinek mennyire volt hatásos?

2010. szept. 26. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmit se jelentett, pedig kb. 4 hónapig szedtem, mondhatnám azt is, hogy még jobban hullott tőle a hajam.

De a biovanne eléggé bevált, pedig azt nem egészen hajhullásra reklámozzák, de nagyon jót tett a hajamnak - nem is hullik annyira, mint régen, meg szép fényes lett.

2010. szept. 26. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt ilyen gondom, de ricinusolajat használok pár napja a szemöldökömre, és úgy tudom, hajhullásra illetve hajnövesztésre is ajánlják!
2010. szept. 26. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapból kevés hajam van, elkezdtem szedni a Biowanne-t és nem ért semmit nekem,most a Bánfy samponnal próbálkozom hátha....
2010. szept. 26. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a Bánfi sampont .és szeszt használom egyben. Valamennyire hat.

Amúgy megkérdezhetem, hogy neked mitől hullik a hajad? Esetleg festéstől?Ha nem vagyok túl kíváncsi...

2010. szept. 26. 20:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Foggalmam sincs mitől hullik.

Nincs festve.

Talán a vasalástól.(bár nyáron egyáltalán nem vasaltam és akkor is hullott)

2010. szept. 26. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Menj el vérvételre!Lehet,hogy a pajzsmirigyeddel van némi gond!!!!!Arra kapsz gyógyit és probléma megoldva!Egy szúrás és kész!Remélem nincs baj de jobb az óvatosság!Nálam ez a probléma pl.
2010. szept. 26. 20:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Használj inkább ricinusolajat. Hidd el, használ!
2010. szept. 26. 21:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazából egyszer volt pajzsmirigy vizsgálatom (kb másféléve) más gond miatt.és akkor azt mondták h nincs vele gond. :)

nálad ez a baj??

akkor h h még mindig hullik?

nincs rá gyogyszer vagy valami?

2010. szept. 26. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

20:57

Szoptatok,nem szedek rá gyógyszert,lehet,hogy a hormonjaim emiatt játszanak!A hajhullás az egyik legelső tünet!

2010. szept. 26. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
vashiánytól is hullhat a haj, de gyulladásos betegség miatt is!
2010. szept. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!