Miért csomósodik össze a hajam vége vasalás után?
Figyelt kérdés
Ahányszor kivasalom a hajam, nap végére a hajvégeim össze csomósodnak. Hajvégápolo olajat használok, még is össze csomósodnak a szálak.
Mit csináljak?
2022. okt. 4. 00:18
11/14 anonim válasza:
az oké, hogy rendszeresen vágatod de nem biztos, hogy a megfelelő mennyiséget vágatod le, ha pl. a végétől 5-7 cm ig elvan törve akkor egy 2-4 cm vágás nem segít rajta. Én a múltkor megmondtam a fodrásznak vágjon le 10 centit azóta nem csomósodik a hajam.
12/14 A kérdező kommentje:
De nem törik a hajam ezért fura. érted? 😀
2022. okt. 10. 22:56
13/14 anonim válasza:
értem, hogy szabad szemmel nem látni, hogy törik de szemmel nem láthatóan csak mikroszkóp alatt pl. már lehet más lenne a helyzet.
próbálj ki esetleg olyan sampont vagy valami ápoló dolgot amiben van szilikon az képez egy réteget a hajon és simább kevésbé csomós lesz.
14/14 A kérdező kommentje:
Hővédő sprayt váltottam, azóta nincs ilyen problémám. Akkor valószínűleg ez okozta?
2022. dec. 10. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!