Zsíros hajra milyen sampont használjak?
Sampont zsíros hajra..
Ha túl gyakran mosol hajat, akkor pedig hamar zsírosodni fog. Én régen minden nap mostam, és ha egy nap kimaradt, akkor már látszott is 36 órán belül. Most, hogy 3 naponta mosom, a 3. nap sem vészes.
Pár hónapja még naponta mostam, azóta kettő, nagyon ritkán 3 naponta. Azóta se állt be a 2 napra, mint ahogy olvashattad is, szóval biztos hogy nem fogom ennél is ritkábban mosni.
"Sampont zsíros hajra.." ez a válasz akart lenni?
ki kell próbálnod többet
nekem pl a lush montalbano és a jumping juniper vált be, de más utálja. ki kell tapasztalni
nézz ki pár szimptikusat és ellenőrizd le kremmania.hu-n hogy másoknak beválnak e
Mindenképpen géles állagút keress. Semmi olaj és vaj ne legyen az összetevők közt.
Ilyen többek közt a balea/isana med samponjai, Uriage ds sampon, eleven australia deep clean sampon. A lényeg, hogy ilyen mélytiszító legyen.
És 2x samponozz. Az első szulfátos legyen a második meg szulfatmentes.
köszönöm utolsó 2 hozzászóló :)
"Az első szulfátos legyen a második meg szulfatmentes."
Ez miért jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!