Mekkorának kell lenni a szőrszálaknak ahhoz, hogy le tudjam epilálni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 07:51
1/5 anonim válasza:
akármekkora szőrszálat le lehet epilálni, de minél kisebb annál kevésbé fáj.
2/5 anonim válasza:
Azért nem így van, kell, hogy néhány miliméteresek legyenek. De csináld ugy, hogy végigmész a szörtelenítendő testrészen és ami marad szedd ki szemöldökcsipesszel :) legalábbis én így csinálom :)
3/5 anonim válasza:
Ez az epilátortól is függ szerintem.
Emellett egyetértek az előttem szólókkal.
De szerintem olyan legyen, hogy amikor végighúzod a kezed már kicsit szúr. De ha ez nem megoldható akkor ha úgy érzed kb. hetente végigmehetsz a kívánt testrészen és akkor mindig kiszeded az éppen aktuális szőrszálakat :)
Egyébként azt mondják 2-3 hétig tart az epilálás. Hát nekem mondjuk éppen csak hogy 1 hétig. Szóval ez is változó. De ha hetente epilálok akkor úgy mindig sima maradok, és a szőrszálak (nem mind, csak egy pár darab mert nem egyszerre nőnek azok sem) is kijönnek annyira a hét végére, hogy már le lehet szedni.
4/5 anonim válasza:
én 1cm után szedem le, kb.2-3hetente!
5/5 anonim válasza:
én kb. olyan fél centisen szoktam leszedni. a hosszabb már jobban fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!