Az én hajam feketére van festve, utoljára 1,5hónapja volt, igazából loreal casting creme glossal, ami színező és nem festék, az ÉCLAIR Claire Créme tényleg hatásos, és nem káros-e?
Figyelt kérdés
Mert vörösre szeretném festeni a hajamat, sötétvörösre, és a fekete festék után sztem nem fogná meg, habár lehet?2008. dec. 22. 21:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nem lesz vele és szép sötétvörös leszel majd :)
2/3 A kérdező kommentje:
úgy, hogyha előtte nem használok semmiféle színleszedőt?
2008. dec. 23. 19:32
3/3 anonim válasza:
szia!
én is váltani akartam a feketéről, igaz, hogy nem színezve volt a hajam, hanem rendes tartós festékkel, de én leradíroztam, ez olyan szer ami nem roncsolja a hajat miközben visszaállítja a haj eredeti pigmentjeit.
A neve Color Remover, egy csomaggal 590 ft a fodrászkellékesben, és össze kell keverni 6 vagy 9%os oxival. az én hajam váll alá ért mikor ezt csináltam és 3 csomaggal kellett rá.
De nagyon megéri! Jah és utána rá lehet festeni a kívánt színű festéket, befogja! az enyém most közép barna, és nem roncsolta egyáltalán a hajam! Otthon csináltam mindent.:)
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!